Om Oss

Om oss

Företaget har verkat sedan januari 1998 år och vi har med tiden skaffat oss ett stort antal kunder.
Exempel på kunder som anlitat oss under åren är fastighetsbolag, fastighetsägare, elentreprenörer, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar med flera.

Vi har arbetat med alla storlekar på uppdrag allt från den lilla villan till stora komplexa industrilokaler, teatrar, kulturhus, bibliotek, utbildningslokaler, sporthallar, simhallar kontorslokaler,butiker, studios mm.

Vi har utfört besiktningsuppdrag av allt från lägenheter till kontorsbyggnader, industrier och studios. Vi har även hjälpt installatörer med kalkyler och teknisk dokumentation då de inte hunnit med själva. Vi utför även KNX-programmering.

Samtliga anställda inom företaget har en gedigen elutbildning inom elområdet som kontinuerligt fylls på med vidareutbildning. Många medarbetare har också erfarenhet från installationsledet. För närvarande består företaget av 10 st anställda ingenjörer.

Då vi lever i en föränderlig värld så krävs kontinuerlig vidareutbildning vilket företaget anser är viktigt för att inte stanna upp i föråldrad teknik. Därför satsar vi på utbildning i olika former allt från entreprenadjuridik till rena elutbildningar exempelvis utbildning i program för ledningsdimensionering, belysningsdimensionering mm.

För att säkerställa kvalitéten på utförda uppdrag är företaget certifierat enligt ISO 9001 samt 14001.
Detta innebär att vi revideras varje år av ett oberoende certifieringsorgan.

Vi arbetar med det senaste inom CAD-tekniken vilket innebär att vi jobbar med 3-D teknik samt IFC-filer för samordning. Vi är också anpassningsbara och anpassar oss efter beställarens önskemål om redovisningsteknik, val av samordningsprogram mm.

0176-224580

Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]